Korištenjem bilo kog dijela portala „Moj Volan”, na web-adresi https://www.mojvolan.com, znači da prihvatate sva pravila korištenja navedena u ovom tekstu.

Smatra se da su korisnici mojvolan.com u svakom trenutku upoznati sa pravilima korištenja i da su ih razumjeli u cjelosti.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja.

Nijedan dio mojvolan.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Portal mojvolan.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Portal mojvolan.com omogućava korisnicima da koriste njegove sadržaje besplatno, ukoliko ne krše pravila korištenja.

Portal mojvolan.com objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Korisnici koriste sadržaje na sopstvenu odgovornost i mojvolan.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem sadržaja.

Pristup portalu mojvolan.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Portal mojvolan.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje.

Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava mojvolan.com portala i podložno je tužbi pred relevantnim sudom.

U slučaju da želite da koristite sadržaj portala mojvolan.com, obavezno je da tražite dozvolu na mail info (at) mojvolan.com, a po dobijanju dozvole obavezno navedete izvor unutar teksta (“kako navodi portal mojvolan.com, ….”)  i linkujete na originalni tekst.

Ukoliko smatrate da je mojvolan.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren u razumnom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi

Portal mojvolan.com sadrži linkove na web-stranice izvan vlastitog portala.

Portal mojvolan.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan sopstvenog portala

Portal može omogućiti objavljivanje oglasa, reklama kao i sponzorisanog sadržaja, no ne može se smatrati odgovornim za sadržaj objavljen u istim. Za istinitost podataka odgovoran je korisnik koji objavljuje oglas, reklamu i sponzorisani sadržaj.